Costiţe de miel în sos de vin

Printeaza

Costiţe de miel în sos de vin din: costite de miel, cimbru, vin rosu, miere, unt, usturoi, sare grunjoasa, piper, paste, sare, piper, suc de rosii, usturoi, rosie, varza rosie si rozmarin.

Ingrediente:

  • 8-10 costite de miel
  • cimbru uscat si verde
  • 300 ml vin rosu
  • o lingura miere
  • 75 g unt
  • 4-5 catei usturoi
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat

pentru garnitura:

  • 200 g paste
  • sare
  • piper
  • 200 g suc de rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • o rosie
  • varza rosie
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Se spală costitele, se scurg şi se condi¬mentează cu sare si piper. Se curată us¬turoiul şi se pisează.

Se amestecă cu untul moale şi cu cimbru. Se ung costitele cu pasta de unt, miere şi vin şi se aşază în tavă.

Se acoperă cu hârtie de copt şi se coc la foc mediu.

In acest timp, se fierb pastele. Se amestecă cu sucul de roşii fiert împreună cu sare, piper şi usturoi mărunţit.

Costiţele se servesc cu pastele si se ornează cu varză roşie, roşii şi rozmarin.

 

Costiţe de miel în sos de vin

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Adriana Valentina

    O sa incerc si eu sa fac costitele astea de miel

  2. Foarte bine arata costitele de miel 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.