Costite de miel cu spanac din: costite de miel, ceapa verde, busuioc, verde, vin demidulce, sare grunjoase, spanac, piper, busuioc, ulei de floarea soarelui, cartofi, ciuperci si rosii cherry.
Ingrediente:
8-10 costite de miel
1-2 legaturi ceapa verde
busuioc verde
100 ml vin demidulce
sare grunjoasa
un kg spanac
piper negru macinat
busuioc
ulei de floarea soarelui
pentru garnitura:
6 cartofi
300 g ciuperci
rosii cherry
Mod de preparare:
Se spală costiţele, se condimentează cu sare, piper, ulei si vin, se acoperă cu o folie şi se lasă la frigider, la macerat.
Se curăţă spanacul, se spală şi se opăreşte. Se scoate în sită, apoi se căleşte cu ceapa în puţin ulei, până scade.
Se scot costiţele, se aranjează în tavă şi se dau la cuptor, până se rumenesc.
Se curăţă cartofii, se spală, se taie şi se prăjesc.
Se curăţă ciupercile, se spală si se călesc în puţin ulei.
Costiţele se servesc cu spanac, cartofi, ciuperci, roşii şi busuioc.
Costite de miel in crusta de pesmet din: coaste de miel, mustar dijon, branza, cimbru, rozmarin, paine neagra, piper, ulei de masline. Ingrediente: 6 coaste de miel 1 lingura mustar de Dijon 75 g brânză 1 legatura mix de cimbru și rozmarin 1 felie pâine neagră piper ulei de masline Mod de preparare: […]
Costite de miel in sos de vin din: costite de miel, cimbru, vin rosu, miere, unt, usturoi, piper, paste, sare, piper, suc de rosii, usturoi, rosie, varza, rozmarin. Ingrediente: 8-10 costite de miel cimbru uscat si verde 300 ml vin rosu o lingura miere 75 g unt 4-5 catei usturoi sare grunjoasa piper negru macinat […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Nu am gustat niciodata costite de miel