Costite de porc la gratar cu sos

Printeaza

Costite de porc la gratar cu sos din: costite de porc, usturoi, zahar, paprica, sare, piper, pudra de chili, zahar brun, otet balsamic, ketchup, sos de chili, sos worcestershire, suc de lamaie, ceapa, mustar.

Ingrediente:Costite_de_porc_la_gratar_cu_sos

  • 4 costite de porc
  • 5 catei de usturoi
  • 10 grame zahar
  • 10 grame paprica
  • 20 grame sare
  • 20 grame piper
  • 20 grame pudra de chili
  • 100 grame zahar brun
  • 100 ml otet balsamic
  • 100 grame ketchup
  • 50 grame sos de chili
  • 50 grame sos Worcestershire
  • 10 ml suc de lamaie
  • 1 ceapa mica tocata
  • 10 grame mustar uscat

 

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca zaharul alb cu paprica , sarea, piperul, pudra de chili si 4 catei de usturoi

Freaca costitele de porc cu acest amestec. Acopera si da la rece peste noapte. Intr-un bol amesteca zaharul brun, otetul, ketchup-ul, sosul de chili, sosul Worcestershire , sucul de lamaie, ceapa, mustarul si un catel de usturoi.

Pune acest amestec la fiert, la foc mic, pentru o ora. Incinge gratarul. Aseaza costitele si ungele cu cateva linguri din sosul preparat mai devreme.

Lasa pe gratar timp de 15 – 20 de minute. Intoarce costitele pe toate partile. Costitele la gratar se servesc cu sos.

Costite de porc la gratar cu sos

Costite_de_porc_la_gratar_cu_sos

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Astea sunt bune rau

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.