Costite de vitel la cuptor

Printeaza

Costite de vitel la cuptor

Ingrediente:

  • 8 costiţe de viţel
  • 2 cepe
  • 100 caşcaval
  • 1 lin­gură pesmet
  • 1 pahar vin alb (200 ml)
  • ulei
  • sare
  • piper
  • unt

Mod de preparare:

Costite de vitel la cuptor: Ceapa, curăţată şi spălată, o tai mărunt şi o căleşti în ulei într-o tavă. într-o altă tigaie rumeneşti costiţele, întorcându-le pe ambele feţe, apoi le pui peste ceapă.

Potriveşti de sare şi  piper şi acoperi totul cu caşcavalul ras şi cu pes­met.

Torni vinul, stropeşti costiţele cu unt topit şi dai tava la cuptor pentru 40 de minute, având grijă să mai amesteci din când în când.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • costita de vitel la cuptor
  • costite de vitel la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.