Cosulete aperitiv cu ficat de pui

Printeaza

Cosulete aperitiv cu ficat de pui din: aluat, ficat de pui, masline, ciuperci, ceapa, ardei, patrunjel, oua, sare si piper.

 

Ingrediente:Cosulete aperitiv cu ficat de pui

  • un pachet aluat pentru foietaj
  • 500 g ficat de pui fiert
  • 200 g masline feliate
  • 300 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile, ceapa si ardeiul se toaca marunt si apoi se calesc in putin ulei  pana se inmoaie. Ficatul si  patrunjelul se toaca marunt, se adauga maslinele feliate si restul de legume calite.

Compozitia obtinuta se amesteca bine cu ouale, sarea si piperul.

Aluatul se lasa sa se decongeleze, dupa care se taie in patratele si se aseaza in forme speciale. Fiecare forma se umple cu compozitia de legume si ficat si se lasa la cuptor sa se coaca.

Din aluat se taie betisoare subtiri si se coc separat, usor indoite intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dupa ce betisoarele s-au copt se pun manere la cosulete si se servesc.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Vareniche cu cartofi

Coşuleţe de cartofi

Coşuleţe de cartofi  Ingrediente: 4 cartofi 2 strecurători de aceeaşi dimensiune 1 l ulei pentru prăjit   Mod de preparare: Cureţi cartofii şi îi treci prin răzătoarea cu ochiuri mari. Pe un prosop de bucătărie pui cartofii răzuiţi, astfel încât să se absoarbă tot sucul. La nevoie îi mai poţi presa. Apoi vei pune cartofii […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.