Cosulete cu branza de burduf

Printeaza

Cosulete cu branza de burduf din: foi de placinta, branza de burduf, oua, ciuperci, ceapa, smantana, margarina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cosulete_cu_branza_de_burduf

  • 1 pachet (400 g) foi de placinta
  • 500 g branza de burduf
  • 2 oua
  • 400 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 4 linguri de smantana
  • 150 g margarina
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Lasă foile să se decongeleze la temperatura camerei, între timp, curăţă şi spală ceapa şi ciupercile.

Taie-le mărunt şi că- leşte-le timp de 2-3 minute în uleiul încins, iar la final sărează-le după gust.

Mixează brânza împreună cu ouă-le şi smântână până ce obţii o cremă omogenă.

După ce s-au răcit ciupercile şi ceapa, încorporează-le în amestecul cu brânză în care adaugă piper după gust.

Topeşte margarina într-un vas termorezistent, lăsând-o un timp în cuptorul cald, cu focul stins, întinde foile şi taie pătrate cu latura de 10-15 cm.

Unge-le cu margarină topită, suprapune câte 3-4 pătrate, astfel încât colţurile să se intercaleze, şi aşază-le în formele de minitartă, unse tot cu margarină.

Repartizează în mod egal crema de brânză în forme, introdu-le în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, şi coace-le timp de 20 de minute.

Coşuleţele se pot servi calde sau reci, alături de roşii cherry, ridichi, ceapă sau usturoi verde.

Cosulete cu branza de burduf

Cosulete_cu_branza_de_burduf

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.