Cosulete cu brânză

Printeaza

O reteta de cosulete cu branza din: foi de placinta, unt, sare grunjoasa, branza de vaci, smantana, branza feta, alune de padure si patrunjel.

Ingrediente:Cosulete cu brânză

  • 4-6 foi de plăcintă
  • 50 ml unt
  • sare grunjoasă

pentru umplutură:

  • 150 g brânză de vaci
  • 100 ml smântână
  • 150 g brânză feta
  • 50 g alune de pădure măcinate sau susan prăjit
  • o legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se scot foile subţiri de plăcintă şi se lasă câteva minute la temperatura camerei. Ele se usucă foarte repede dacă nu sunt umezite sau unse cu grăsime.

Separat, se topeşte untul şi se amestecă cu sare grunjoasă. Cu o pensulă de cofetărie se ung foile de plăcintă cu unt şi apoi se taie.

Se aşază în formele de brioşe astfel încât să se coacă pentru a putea fi umplute.

In acest timp, cât sunt formele în cuptor, se pun toate ingredientele pentru umplutură într-un bol şi se pasează cu blenderul. Se pune sare, dacă mai este nevoie, şi, la final, se adaugă pătrunjelul proaspăt, tocat mărunt.

Alunele măcinate se pun ultimele. Se scot coşuleţele din cuptor şi se umplu cu crema de brânză. Ca să nu se rupă, se umplu cu poşul.

Cosulete cu brânză

Cosulete cu brânză

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cosulete din foi de placinta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.