Cremă de brânză cu mărar și usturoi din: branza proaspata, usturoi, marar, smantana, sare, piper. Această cremă de brânză este o alegere perfectă pentru a fi servită ca aperitiv sau dip la petreceri sau în întâlniri informale cu prietenii. Este delicioasă pe pâine prăjită sau cu tăiței crocanți. Ingrediente: 250 de grame de brânză […]
Cosulete cu crema de branza
PrinteazaCosulete cu crema de branza din: aluat foitaj, branza de vaci, telemea, unt, smantana, marar, ceapa, nuci, patrunjel.
- 1 pachet aluat foitaj
- 200 g brânză dulce de vaci
- 50 g telemea
- 50 g un
- 50 g smântână
- 1 legătură mărar
- 1 ceapă mică
- 10 nuci
- pătrunjel
Mod de preparare:
Decongelezi aluatul şi decupezi din el cercuri pe care le aşezi în forme rotunde şi le dai la cuptor până se rumenesc.
Freci brânza de vaci şi telemeaua rasă cu smântână, untul, pui mărarul şi ceapa tocate fin.
Amesteci, torni compoziţia în poş şi ornezi coşuleţele după ce s-au răcit. Decorezi cu miez de nucă şi pătrunjel.
Cosulete cu crema de branza
Pofta buna!
poate iti place si:
Cremă de brânză cu mărar și usturoi
Telina umpluta cu crema de branza
Telina umpluta cu crema de branza din: telina apio, branza, crema de branza, smantana, sare, piper. Ingrediente: 4 teline apio 30gr banza blue 1 pachet crema de branza Smantana, optional Sare si piper Mod de preparare: Spalati telina si taiati bucati potrivite. Amestecati branzeturile cu smantana si asezonati cu sare si piper. Umpleti telina […]
Pofta buna!