Cosulete cu creveti si marar

Printeaza

Cosulete cu creveti si marar din: creveti, branza, ou, masline, usturoi, marar, ulei, sare, piper, lamaie.

Ingrediente:

  • 400 g aluat de foitaj
  • 250 g creveţi mari prefierţi
  • 250 g brânză Philadelphia
  • 1 ou
  • 50 g măsline
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare Cosulete cu creveti si marar:

In tigaia cu ulei se căleşte usturoiul zdrobit; se scoate şi se adaugă creveţii. Se prăjesc 3-4 minute şi se scot.

Se opresc câţiva pentru ornat, iar restul se taie mărunt.

Intr-un castron se amestecă brânza cu creveţii tocaţi, măsline tocate, 1 lingură ulei, oul bătut, mărar tocat, sare, piper după gust şi câteva picături zeamă de lămâie.

Se capitonează cu aluat forme de brioşe, se înţeapă aluatul cu o furculiţă, se umplu cu brânză şi se dau la cuptor 30 minute

. Se scot din forme şi se pune imediat deasupra câte un crevete întreg.

Se lasă să se răcească şi se servesc.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.