Cosulete cu branza feta si icre de crap

Printeaza

Cosulete cu branza feta si icre de crap din: apa, ulei, faina, oua, sare, branza feta, masline, busuioc, ulei, icre de crap, gris, apa, lapte, apa minerala, zeama de lamaie, sare, ceapa, gogosar, ardei.

Ingrediente:Cosulete cu branza feta si icre de crap

Pentru aluat:

  • 125 ml apă
  • 50 ml ulei
  • 100 g făină
  • 3 ouă
  • un praf sare

Pentru umplutură:

  • brânză feta
  • măsline
  • busuioc
  • ulei de măsline
  • icre de crap
  • griş
  • 100 ml apă
  • 100 ml lapte
  • apă minerală
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • ceapă verde
  • ceapă uscată
  • gogoşar
  • ardei

 

Mod de preparare:

Se pune apa să fiarbă într-un ibric şi când clocoteşte se pun sarea, uleiul şi făina, după care se opreşte aragazul. Se amestecă bine şi se lasă să se răcească. Se încinge cuptorul la 120°C.

După ce s-a răcit coca, se pun ouăle şi se amestecă. Se pune în tavă aluatul sub formă de coşuleţe şi se bagă la cuptor. După ce s-au copt, se scot din tavă şi se taie pe jumătate.

Se aşază pe platouri să se răcească. Se taie brânza feta cubuleţe şi se presară busuioc şi ulei de măsline, apoi se pun în coşuleţe şi se ornează cu măsline negre.

Se pun într-un ibric la fiert, apa şi laptele. Se presară grişul şi se dă în 2-3 clocote. Se lasa să se .răcească, se toacă mărunt ceapa uscată şi se amestecă cu grişul, icrele de crap, puţină apă minerală şi zeama de lămâie, apoi cu mixerul se încorporează uleiul şi se mai toarnă din când în când apă minerală şi zeamă de lămâie.

Se umplu şi celelalte coşuleţe cu icre şi se ornează cu ceapă verde tocată mărunt şi gogoşar tăiat cubuleţe.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte tari cosuletele cu branza si icre si sunt perfecte pentru niste gustari la o petrecere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.