Cosulete cu ciuperci si maioneza

Printeaza

 

O reteta delicioasa de cosulete cu ciuperci , sare, piper, oua, piept de pui si patrunjel.

Ingrediente:Cosulete cu ciuperci si maioneza

  • foaie aluat franţuzesc
  • 300 g ciuperci din conservă
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • un piept de pui
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se dezgheaţă aluatul, se întinde cu sucitorul pe planşetă şi, cu un pahar, potrivit, se formează coşuleţele. Se dă drumul la cuptor la temperatură de 120° C, se stropeşte tava cu puţină apă şi se aşază coşuleţele.

Se ung cu ou bătut pentru un aspect plăcut şi se lasă să se coacă 40 de minute.

Intre timp se pune un ou să fiarbă tare, se scoate găl­benuşul, se zdrobeşte cu mixerul şi se amestecă cu gălbenuşul crud, cu sare, piper şi ulei puţin câte pu­ţin, până e gata maioneza.

Ciupercile se scot din bor­can, se scurg şi se taie cubuleţe, apoi se amestecă cu maioneza şi pieptul de pui fiert. Se condimentează cu sare şi piper dacă mai este nevoie şi se umplu coşule­ţele. Se ornează cu fire de pătrunjel verde şi se servesc la aperitive.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.