Cosulete din parmezan
PrinteazaCosulete din parmezan din: parmezan, nuci, struguri, rucola, salata, lamaie, masline.
- 200 g parmezan
- 100 g nuci
- 1 ciorchine de strugure
- frunze de salată
- frunze de rucola
- zeamă de lămâie
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Dă parmezanul pe răzătoarea mare. Separat, încinge puţin ulei şi presară în mijloc un sfert din cantitatea de parmezan. Lasă la foc iute, până începe să se întărească puţin.
Scoate repede cu o paletă şi aşază pe fundul unui pahar, dându-i formă de coşuleţ. Lasă să se răcească bine. La fel procedează cu restul de parmezan.
Umple coşuleţele cu frunze de salată şi rucola, nuci şi boabe de strugure. Stropeşte cu puţin ulei de măsline şi zeamă de lămâie. Serveşte ca atare sau alături de o friptură de pui.
Cosulete din parmezan
Pofta buna!