Cosulete din parmezan

Printeaza

Cosulete din parmezan din: parmezan, nuci, struguri, rucola, salata, lamaie, masline.

Ingrediente:Cosulete_din_parmezan

  • 200 g parmezan
  • 100 g nuci
  • 1 ciorchine de strugure
  • frunze de salată
  • frunze de rucola
  • zeamă de lămâie
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Dă parmezanul pe răzătoarea mare. Separat, încinge puţin ulei şi presară în mijloc un sfert din cantitatea de parmezan. Lasă la foc iute, până începe să se întărească puţin.

Scoate repede cu o paletă şi aşază pe fundul unui pahar, dându-i formă de coşuleţ. Lasă să se răcească bine. La fel procedează cu restul de parmezan.

Umple coşuleţele cu frunze de salată şi rucola, nuci şi boabe de strugure. Stropeşte cu puţin ulei de măsline şi zeamă de lămâie. Serveşte ca atare sau alături de o friptură de pui.

 

Cosulete din parmezan

Cosulete_din_parmezan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.