Cosulete aperitiv cu ficat de pui din: aluat, ficat de pui, masline, ciuperci, ceapa, ardei, patrunjel, oua, sare si piper. Ingrediente: un pachet aluat pentru foietaj 500 g ficat de pui fiert 200 g masline feliate 300 g ciuperci 2 cepe 1 ardei 1 legatura patrunjel 2 oua sare piper Mod de preparare: Ciupercile, […]
Cosulete cu salata de telina si seminte de dovleac
PrinteazaCosulete cu salata de telina si seminte de dovleac din: telina, lamaie, mere, seminte de dovleac, oua, ulei din samburi de struguri, sare, piper si patrunjel verde.
Ingrediente:
- 1 ţelină mare
- 1 lămâie
- 5 mere
- seminţe de dovleac
- 2 ouă
- 1 pahar ulei din sâmburi de struguri
- sare
- piper
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Pentru maioneză, fierbi un ou şi îl răceşti. Amesteci gălbenuşul oului fiert cu un gălbenuş crud, ambele la temperatura camerei.
Asezonezi cu sare şi piper, încorporând uleiul în fir subţire, iar la final adaugi zeama de lămâie, după gust.
Dai ţelina prin răzătoarea fină şi o stropeşti cu zeamă de lămâie, ca să nu oxideze.
Speli merele, le stropeşti cu zeamă de lămâie şi le scobeşti în mijloc, pentru a forma coşuleţele.
Amesteci ţelina cu maioneza, cu albuşul de ou fiert, tocat mărunt, pătrunjel tocat fin şi seminţele de dovleac prăjite şi răcite, apoi asezonezi după gust.
Umpli coşuleţele cu salata de ţelină şi le ornezi cu seminţe de dovleac si cu patrunjel verde.
Cosulete cu salata de telina si seminte de dovleac
Pofta buna!
Cosulete de pui umplute cu sunca
Cosulete de pui umplute cu sunca din: piept de pui file, cascaval, sunca, bere, mustar, suc de rosii, usturoi, sare, piper, boia, ulei. Ingrediente: 500 g piept de pui file 100 g cascaval 100 g sunca 250 ml bere 1 lingura mustar 3 linguri suc de rosii 2 catei de usturoi sare piper negru macinat […]
Cosulete cu spanac si usturoi din: aluat, spanac, ceapa, oua, usturoi, unt, sare. Ingrediente: un pachet aluat foitaj un kg spanac o ceapă 4 ouă 2 căţei usturoi 100 g unt sare Mod de preparare: Se pun ouăle la fiert, să fie tari. în unt topit se pun ceapa şi usturoiul la călit. Se […]
Pofta buna!