Cotlet în crusta de hrean din: cotlet de miel, hrean, pesmet, unt, oua, sare, piper si ulei.
Ingrediente:
1 kg cotlet de miel
100 g hrean ras
100 g pesmet
100 g unt
2 oua
sare
piper
ulei
Mod de preparare:
Fasonezi cotletul de miel si il portionezi in asa fel incat la fiecare portie sa fie cate patru coaste.
Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si le prajesti scurt intr-o tigaie cu putin unt si ulei. Razi hreanul, adaugi pesmetul, untul moale si ouale.
Amesteci si omogenizezi totul pana devine o pasta, pe care o intinzi pe bucatile de carne de miel.
Le introduci in cuptorul incins la 200 grade C pentru 10 minute. Le servesti cu o garnitura de orez salbatic.
Cotlet de miel cu linte din: mazare, linte verde, otet de vin, zahar brun, menta, branza feta, cotlete de miel si ulei de masline. Ingrediente: 300 g de mazăre congelată 800 g linte verde din conservă, clătită şi scursă bine 4 linguri oţet de vin 2 linguri de zahăr brun 1 legătură mică de mentă, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.