Cotlet in crusta de ierburi

Printeaza

Cotlet in crusta de ierburi din: ulei de masline, usturoi, patrunjel, frunze de salvie, rozmarin, sare, fulgi de ardei, piper, cotlete de porc.

Ingrediente:

  • ¼ cana ulei de masline
  • 10 catei de usturoi, tocati
  • ¼ ceasca patrunjel tocat
  • 1 lingura frunze de salvie tocate
  • ¾ lingurita cimbru tocat
  • ¾ lingurita de rozmarin tocat
  • 1 ½ lingurite de sare
  • ¼ lingurita fulgi ardei rosu
  • 1 ½ lingurite piper
  • 4 cotlete de porc

 

Mod de preparare:

Amestecati ierburile tocate, usturoi si piper cu ulei de masline, sare si fulgi de ardei. Puneti cotletele intr-un castron si ungeti cu mixul de ierburi. Acoperiti si dati la frigider pentru 6-8 ore.

Incalziti gratarul. Puneti cotlete de porc pe gratar si gatiti 5-6 minute pe fiecare parte.

Serviti cu salata.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.