Cotlet cu ficătei
PrinteazaCotlet cu ficătei
- 2 bucăţi cotlet fără os
- 150 g ficăţei
- 50 g salam uscat
- 100 g caş
- 100 g gogaşar roşu
- 50 g ceapă
Pentru garnitură:
- 250 g păstăi
- 2 cartofi
- 200 g ciuperci
- 200 g morcovi
Mod de preparare:
Cotletul tăiat portofel se umple cu ficăţeii care s-au călit cu ceapa şi gogoşarul tăiat cubuleţe. Se prinde cotletul cu scobitori. Se dă la cuptor 30-40 de minute cu puţină apă.
Se pregătesc ciupercile, se călesc în puţin ulei. Se fierb păstăile, morcovii şi cartofii în apă cu sare. Se pune pe o farfurie plată cotletul umplut cu ficăţei şi se îmbracă în salam uscat, tăiat felii foarte subţiri.
Se dă la cuptor aproximativ 3 minute. După ce se scoate din cuptor se pune garnitura din păstăi, morcov, cartofi şi ciuperci. Se ornează cu ridichi, castravete şi roşii cherry.
Pofta buna!
Mda, cam multa carne in aceeasi reteta.