Cotlet cu spanac

Printeaza

Cotlet cu spanac din: cotlet de porc, spanac, cartofi, morcovi, faina, oua, lapte unt, sare, piper, nucsoara, maghiran, pasta de rosii, ceapa, sos brun, supa.

Ingrediente:Cotlet cu spanac

  • 1,2 kg cotlet de porc
  • 1,5 kg spanac
  • 300 g cartofi
  • 350 g morcovi
  • 2 linguri făină
  • 3 ouă
  • 1 pahar lapte
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • maghiran
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 1 ceapă
  • 2 linguri cu sos brun
  • supă

 

Mod de preparare:

Frigeţi cotletul înăbuşit într-o tavă adâncă, puneţi 50 g unt, sare, ceapă tocată. Lăsaţi tava în cuptor potrivit de fierbinte 50 de minute.

Scoateţi carnea, când este gata, pe un platou cald şi pregătiţi sosul din o jumătate de lingură de făină, bulion, supă, sos brun, maghiran, piper.

Combinaţi spanacul care a fost fiert (opărit) cu sos alb (unt, făină, lapte), 2 ouă crude, sare, nucşoară şi ţinut la cuptor, pe baie de aburi, 30 de minute.

Răsturnaţi spanacul pe un platou cald, deasupra decoraţi-l cu cotletele rumenite, morcovii sote şi chifteluţele din cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.