Cotlet de berbec pane

Printeaza

Cotlet de berbec pane

Ingrediente:Cotlet de berbec pane

  • 10 cotlete
  • 2 ouă
  • pesmet
  • grăsime pentru prăjit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cotletele de berbec sunt mult mai mici decat cele de viţel, de aceea se socotesc cîte două de persoană.

Dintr-o bucată de carne cu mai multe coaste şi vertebre putem face mai puţine cotlete decat numărul coastelor, suprimand vertebrele şi coastele de prisos.

Cotletele de berbec pane se pregătesc ca şi cele de viţel, adică le dăm cu sare şi piper, le batem în ou şi în pesmet şi le prăjim în grăsime încinsă.

Servim cu piure de cartofi sau cu car­tofi prăjiţi şi salată de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.