Cotlet de miel cu linte
PrinteazaCotlet de miel cu linte din: mazare, linte verde, otet de vin, zahar brun, menta, branza feta, cotlete de miel si ulei de masline.
- 300 g de mazăre congelată
- 800 g linte verde din conservă, clătită şi scursă bine
- 4 linguri oţet de vin
- 2 linguri de zahăr brun
- 1 legătură mică de mentă, tăiată mărunt
- 200 g de brânză feta, tăiată în cuburi
- 8 cotlete de miel
- 1 linguriţă de ulei de măsline
Mod de preparare:
Se fierbe mazărea în apă clocotită timp de 3-4 minute, până se înmoaie, apoi se scurge. Se amestecă bine cu lintea, oţetul, zahărul, menta şi brânza feta.
În pasul următor se încălzeşte o tigaie de teflon, se ung cotletele cu puţin ulei şi se presară sare şi piper. Se prăjesc în tigaia încinsă timp de 4 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Pofta buna!