Cotlet de miel cu spanac

Printeaza

O reteta de cotlete de miel cu spanac, usturoi, faina, lapte, zeama de lamaie, ceapa si ulei.

Ingrediente:Cotlet de miel cu spanac

  • 4 cotlete miel
  • 600 g spanac
  • 2 linguriţe ulei
  • 1 căţel usturoi
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • 1/4 ceapă
  • 4 linguri lapte
  • 1 linguriţă făină

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o fierbi, într-un vas cu ceapa, uleiul şi apă caldă cât s-o acopere. Laşi să fiarbă inabusit, dar ai grijă să adaugi din când în când apă caldă ca să nu se rumenească.

După ce a fiert carnea şi zeama a scăzut, adaugi spanacul fiert şi tocat, făina desfăcută în lapte şi usturoiul pisat. Laşi să dea în câteva clocote, apoi potriveşti de sare şi adaugi zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.