Cotlet de miel cu spanac
PrinteazaO reteta de cotlete de miel cu spanac, usturoi, faina, lapte, zeama de lamaie, ceapa si ulei.
Ingrediente:
- 4 cotlete miel
- 600 g spanac
- 2 linguriţe ulei
- 1 căţel usturoi
- 1 linguriţă zeamă de lămâie
- 1/4 ceapă
- 4 linguri lapte
- 1 linguriţă făină
Mod de preparare:
Speli carnea şi o fierbi, într-un vas cu ceapa, uleiul şi apă caldă cât s-o acopere. Laşi să fiarbă inabusit, dar ai grijă să adaugi din când în când apă caldă ca să nu se rumenească.
După ce a fiert carnea şi zeama a scăzut, adaugi spanacul fiert şi tocat, făina desfăcută în lapte şi usturoiul pisat. Laşi să dea în câteva clocote, apoi potriveşti de sare şi adaugi zeama de lămâie.
Pofta buna!