Cotlet de miel la gratar cu salata
PrinteazaCotlet de miel la gratar cu salata din: usturoi, suc de lamaie, ulei de masline, cotlete de miel, bulgur, ceapa rosie, castravete, rosii si menta.
- 4 catei de usturoi, zdrobiti
- 50ml de suc de lamaie
- 100ml de ulei de masline
- 8 cotlete de miel
- 100g de bulgur
- O ceapa rosie, taiata marunt
- O jumatate de castravete, feliat
- 4 rosii, taiate
- 50g menta proaspata, tocata
Mod de preparare:
Combina usturoiul, 20ml de suc de lamaie si 20ml de ulei de masline. Toarna amestecul peste cotletele de miel si marineaza pentru 15 minute. Clateste bulgurul in apa rece. Scurge-l si toarna apa clocotita deasupra. Pune deoparte timp de 15-20 de minute pana se inmoaie.
Scurge lichidul in exces si amesteca sucul de lamaie, uleiul si ingredientele pentru salata. Asezoneaza dupa gust. Coace cotletele de miel pe gratar timp de 2-4 minute sau pana sunt facute pe gustul tau. Se serveste cu salata.
Cotlet de miel la gratar cu salata
Pofta buna!