Cotlet de miel la gratar cu salata

Printeaza

Cotlet de miel la gratar cu salata din: usturoi, suc de lamaie, ulei de masline, cotlete de miel, bulgur, ceapa rosie, castravete, rosii si menta.

Ingrediente:Cotlet_de_miel_la_gratar_cu_salata

  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 50ml de suc de lamaie
  • 100ml de ulei de masline
  • 8 cotlete de miel
  • 100g de bulgur
  • O ceapa rosie, taiata marunt
  • O jumatate de castravete, feliat
  • 4 rosii, taiate
  • 50g menta proaspata, tocata

 

Mod de preparare:

Combina usturoiul, 20ml de suc de lamaie si 20ml de ulei de masline. Toarna amestecul peste cotletele de miel si marineaza pentru 15 minute. Clateste bulgurul in apa rece. Scurge-l si toarna apa clocotita deasupra. Pune deoparte timp de 15-20 de minute pana se inmoaie.

Scurge lichidul in exces si amesteca sucul de lamaie, uleiul si ingredientele pentru salata. Asezoneaza dupa gust. Coace cotletele de miel pe gratar timp de 2-4 minute sau pana sunt facute pe gustul tau. Se serveste cu salata.

Cotlet de miel la gratar cu salata

Cotlet_de_miel_la_gratar_cu_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.