Cotlet de miel
PrinteazaCotlet de miel din: cotlet de miel, ulei, spanac, cimbru, sare.
- 1 cotlet de miel
- ulei
- piure de spanac
- cimbru
- sare
Mod de preparare:
Scoateţi cotletul întreg de la miel, curăţaţi carnea de pe coaste şi acoperiţi fiecare os cu staniol. Tăiaţi, după aceea, tot fileul în lungime şi bateţi-l cu ciocanul de lemn, pentru a fi cât mai întins. Condimentaţi carnea cu sare, piper şi cimbru.
Pe mijlocul cotletului puneţi o umplutură din piure de spanac, rulaţi-l foarte bine şi legaţi-l cu aţă de bucătărie.
Puneţi apoi cotletul într-o tavă unsă cu ulei, turnaţi 100 ml de apă şi stropiţi friptura cu sosul din tavă.
Când este aproape gata, scoateţi staniolul de pe oase, pentru ca şi acestea să prindă culoare. Preparatul este gata.
Pofta buna!