Cotlet de porc cu cartofi si smantană
PrinteazaCotlet de porc cu cartofi si smantană din: cotlet de porc cu os, cartofi, usturoi, oua, smanatana, unt, sare, piper.
- 1 kg cotlet de porc cu os
- 1 kg cartofi
- 3 căţei de usturoi
- 2 gălbenuşuri
- 200 g smântână
- 60 g unt
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la temperatura de 180 ° C. Se porţionează cotletul, se sărează şi piperează. Se prăjesc bucăţile de carne pe fiecare parte. Se pun în tavă şi se dau la cuptor 20 de minute.
Se adaugă cartofii tăiaţi rondele şi usturoiul pisat. Se bat gălbenuşurile cu smântână şi se pun peste cartofi. Se adaugă bucăţelele de unt. Se mai lasă la cuptor 50 de minute.
Poftă bună!