Cotlet de porc cu cartofi si smantană

Printeaza

 Cotlet de porc cu cartofi si smantană din: cotlet de porc cu os, cartofi, usturoi, oua, smanatana, unt, sare, piper.

Ingrediente: Cotlet de porc cu cartofi si smantană

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 1 kg cartofi
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 gălbenuşuri
  • 200 g smântână
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la temperatura de 180 ° C. Se porţionează cotletul, se sărează şi piperează. Se prăjesc bucăţile de carne pe fiecare parte. Se pun în tavă şi se dau la cuptor 20 de minute.

Se adaugă cartofii tăiaţi rondele şi usturoiul pisat. Se bat gălbenuşurile cu smântână şi se pun peste cartofi. Se adaugă bucăţelele de unt. Se mai lasă la cuptor 50 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.