Cotlet de porc cu cimbru 

Printeaza

Cotlet de porc cu cimbru din: cotlet de porc, cartofi, usturoi, cimbru, piper, sare.

Ingrediente:Cotlet de porc cu cimbru

  • 1-1,5 cotlet de porc fara os
  • 4 cartofi mari
  • 4-5 catei de usturoi
  • cimbru
  • piper negru boabe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Impaneaza cotletul cu feliuţe de usturoi şi leagă-l cu sfoară alimentară.

Taie cartofii în cuburi. Aşază-i în tavă, iar în mijloc pune cotletul. Presară cimbru şi piperul zdrobit un pic în mojar. Sărează şi stropeşte cu ulei (cel mult două linguri) carnea şi cartofii.

Toarnă apă cât să se vadă puţin cartofii şi dă la cuptorul încins, la foc iute, 10-15 minute. Dă focul mai încet (potrivit), stropeşte friptura cu sos din tavă şi lasă 40 de minute. Stropeşte carnea din când în când.

Serveşte preparatul fierbinte, cu vin alb sau roşu şi crenguţe de cimbru verde deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.