Cotlet de porc cu dovlecel si cartofi la cuptor
PrinteazaCotlet de porc cu dovlecel si cartofi la cuptor din: cotlet de porc, ceapa, zucchini, ardei rosu, ciuperci, cartofi, usturoi, morcovi, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 6 bucăţi cotlet de porc
- 1 ceapă mai micuţă
- 1 zucchini
- ardei roşu
- 5 ciuperci
- 4 cartofiori
- 6 căţei de usturoi
- 2 morcovi
- ulei
- sare
- piper
Mod de preprarare:
Legumele spălate şi curăţate, jdupă caz, le tai cubuleţe. Atât legumele tăiate, cât şi carnea le sărezi şi le piperezi.
Legumele tăiate le pui într-o tavă, carnea o prăjeşti pe ambele părţi, până îşi schimbă culoarea, apoi o adaugi peste legume.
Torni puţin ulei, pui o folie de aluminiu peste tavă şi dai la cuptor, până când carnea e moale.
Atunci iei folia de aluminiu de pe tavă şi mai laşi cotletul cu legumele în cuptor, până când carnea prinde o culoare frumos aurie.
Cotlet de porc cu dovlecel si cartofi la cuptor
Pofta buna!
Foarte bune cotletele astea 🙂