Cotlet de porc cu dovlecel si cartofi la cuptor

Printeaza

Cotlet de porc cu dovlecel si cartofi la cuptor din: cotlet de porc, ceapa, zucchini, ardei rosu, ciuperci, cartofi, usturoi, morcovi, ulei, sare, piper.

Cotlet de porc cu dovlecel si cartofi la cuptor

Ingrediente:

  • 6 bucăţi cotlet de porc
  • 1 ceapă mai micuţă
  • 1 zucchini
  • ardei roşu
  • 5 ciuperci
  • 4 cartofiori
  • 6 căţei de usturoi
  • 2 morcovi
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preprarare:

Legumele spălate şi curăţate, jdupă caz, le tai cubuleţe. Atât legumele tăiate, cât şi carnea le sărezi şi le piperezi.

Legumele tăiate le pui într-o tavă, carnea o prăjeşti pe ambele părţi, până îşi schimbă culoarea, apoi o adaugi peste legume.

Torni puţin ulei, pui o folie de aluminiu peste tavă şi dai la cuptor, până când carnea e moale.

Atunci iei folia de aluminiu de pe tavă şi mai laşi cotletul cu legumele în cuptor, până când carnea prinde o cu­loare frumos aurie.

Cotlet de porc cu dovlecel si cartofi la cuptor

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune cotletele astea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.