Cotlet de porc cu smantana
PrinteazaCotlet de porc cu smantana din: cotlet de porc, ceapa, boia, smantana, cartofi, ulei, faina, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 4 cotlete de porc
- 100 gr ceapa
- 5 gr boia de ardei dulce
- 200 gr smantana
- 1 kg cartofi
- 50 gr ulei
- 20 gr faina
- sare
- piper
- patrunjel verde 1 legatura
Mod de preparare:
Se spala, se zvanta si se sareaza cotletele, dupa care se pun in ulei bine incins sa se prajeasca pe ambele parti. Cand sunt gata se scot.
Ceapa se inabusa in putin ulei. Faina, boiaua de ardei, piperul se amesteca cu putina apa, omogenizandu-se si se fierbe 10 minute pana se ingroasa putin.
Se adauga cotletele continuandu-se fiertul inca 15 minute.
Se toarna smantana, se mai da in cateva clocote si se serveste cu cartofi natur(prajiti) si patrunjel verde taiat marunt.
Pofta buna!