Cotlet de porc pane cu varza calita

Printeaza

Cotlet de porc pane cu varza calita din: cotlet de porc, faina, pesmet, ulei, ou.

Ingrediente:

  • 100-150 g cotlet fârâ grăsime
  • 1 linguriţă făină
  • 1 lin­gură pesmet
  • 15 g ulei
  • 1/2 ou

 

Mod de preparare Cotlet de porc pane cu varza calita:

Se alege carnea de porc proaspâtâ şi neîmpănată cu grăsime. Se bate pe ambele părţi.

Se dă prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjeşte într-o ti­gaie cu ulei fierbinte acoperită cu un căpăcel.

Se rumeneşte uşor pe ambele părţi.

Frigerea sub capac se face cu scopul de a se frăgezi carnea şi de a împiedica formarea unei cruste tari la suprafaţă.

Prin aburii care se formează sub capac, carnea este mai bine pătrunsă şi în interior.

Se serveşte cu varză albă sau roşie călită.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.