Cotlet de porc unguresc
PrinteazaCotlet de porc unguresc din: cotlete, crenvursti, carnati afumati, ceapa, untura, sare, piper, boia.
- 600 g cotlete (6 bucăţi)
- 125 g crenvurşti
- 250 g cârnaţi afumaţi
- 3 cepe
- 100 g untură
- sare
- piper
- boia de ardei
Mod de preparare:
Se prăjesc cotletele pe ambele părţi în untura bine încinsă.
Se scot şi, în grăsimea rămasă, se căleşte ceapa tăiată peştişori, care se stinge cu apă şi boia. Se toarnă sosul peste cotlete şi se dă la foc mic 30 de minute.
Se adaugă câmaţii tăiaţi felii şi crenvurştii. Se potriveşte de sare şi piper, se dă la cuptor 15 minute.
Se serveşte cu garnitură de varză călită.
Pofta buna!