Cotlet de porc unguresc

Printeaza

Cotlet de porc unguresc din: cotlete, crenvursti, carnati afumati, ceapa, untura, sare, piper, boia.

Ingrediente:Cotlet de porc unguresc

  • 600 g cotlete (6 bucăţi)
  • 125 g crenvurşti
  • 250 g cârnaţi afumaţi
  • 3 cepe
  • 100 g untură
  • sare
  • piper
  • boia de ardei

 

Mod de preparare:

Se prăjesc cotletele pe ambele părţi în untura bine încinsă.

Se scot şi, în grăsimea rămasă, se căleşte ceapa tăiată peştişori, care se stinge cu apă şi boia. Se toarnă sosul peste cotlete şi se dă la foc mic 30 de minute.

Se adaugă câmaţii tăiaţi felii şi crenvurştii. Se potriveşte de sare şi piper, se dă la cuptor 15 minute.

Se serveşte cu garnitură de varză călită.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.