Cotlet de miel cu mustar

Printeaza

Cotlet de miel cu mustar din: cotlet de miel, mustar, sos, usturoi, fulgi de ardei.

Ingrediente:

  • 2 bucăţi cotlet de miel cu os (7-8 coaste fiecare)
  • 1/3 cană muştar de Dijon
  • 2 linguri sos Worcestershire
  • 4 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
  • 1 linguriţă fulgi de ardei iute

 

Mod de preparare Cotlet de miel cu mustar:

Curăţaţi carnea de grăsime, dezgoliţi coastele pe 4-5 cm lungime. Combinaţi restul ingredientelor şi amestecaţi bine.

Ungeţi carnea cu amestecul de condimente şi lăsaţi-o în frigider câteva ore (nu mai mult de o zi).

Aşezaţi grătarul la cca 10 cm deasupra jarului, puneţi cotletele şi frigeţi-le 2 min pe fiecare parte.

Apoi ridicaţi cu 2-3 cm grătarul şi continuaţi frigerea, încă 10-12 min pe fiecare parte.

Luaţi de pe foc, lăsaţi 5-10 min şi serviţi cu garnitura preferată.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.