Cotlet de miel cu mustar
PrinteazaCotlet de miel cu mustar din: cotlet de miel, mustar, sos, usturoi, fulgi de ardei.
Ingrediente:
- 2 bucăţi cotlet de miel cu os (7-8 coaste fiecare)
- 1/3 cană muştar de Dijon
- 2 linguri sos Worcestershire
- 4 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
- 1 linguriţă fulgi de ardei iute
Mod de preparare Cotlet de miel cu mustar:
Curăţaţi carnea de grăsime, dezgoliţi coastele pe 4-5 cm lungime. Combinaţi restul ingredientelor şi amestecaţi bine.
Ungeţi carnea cu amestecul de condimente şi lăsaţi-o în frigider câteva ore (nu mai mult de o zi).
Aşezaţi grătarul la cca 10 cm deasupra jarului, puneţi cotletele şi frigeţi-le 2 min pe fiecare parte.
Apoi ridicaţi cu 2-3 cm grătarul şi continuaţi frigerea, încă 10-12 min pe fiecare parte.
Luaţi de pe foc, lăsaţi 5-10 min şi serviţi cu garnitura preferată.
Pofta buna!