Cotlet de miel umplut

Printeaza

Cotlet de miel umplut din: cotlet de miel, ou, ulei si piure de spanac.

 

Ingrediente:

  • 1 cotlet de miel
  • 1 ou
  • ulei
  • piure de spanac

 

Mod de preparare:

Cotlet de miel umplut: Scoţi cotletul de la miel, cureţi carnea de pe coaste şi acoperi fiecare os cu staniol.

Apoi tai fileul în lungime şi îl baţi pentru a fi cât mai întins. Condimentezi cu sare, piper şi cimbru.

La mijloc, de-a lungul, pui piure de spanac bine scăzut şi amestecat cu 1 ou. Rulezi şi legi.

Aşezi într-o tavă unsă cu ulei, împreună cu puţină apă şi îl pui la cuptor.

In timpul coacerii stropeşti de câteva ori cu sosul format.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.