Cotlet de pasăre pane

Printeaza

Cotlet de pasăre pane din: pasare, sare, piper, faina, oua, pesmet, ulei, salata de andive,

Ingrediente:

  • pasăre
  • sare
  • piper
  • făină
  • ouă
  • pesmet
  • ulei
  • salată de andive

 

Mod de preparare:

Cotlet de pasăre pane: taie picioarele de pasăre in formă de cotlete. Se bat puţin aceste cotlete cu ciocanul de came.

sărează şi se piperează puţin, se dau prin făină, ou şi pesmet alb.

prăjesc în ulei bine încins, ţinînd tigaia pe foc moale, ca să se pră­jească încet si să se pătrundă carnea, fără să se ardă pesme­tul.

După ce s-au prăjit, se lasă să se răcească, apoi se cu­răţă osul la virf şi se îmbracă cu papiote de hartie albă.

pun cotletele pe marginea unui platou, iar la mijloc se aranjează salata de andive sau alte salate de sezon.

 

Pofta buna!

 

 

 

Tinctură de Ginkgo Biloba: Secretul Natural pentru o Memorie și Concentrare Îmbunătățite

Tinctură de Ginkgo Biloba: Secretul Natural pentru o Memorie și Concentrare Îmbunătățite din: ginkgo biloba, alcool. Într-o lume în care informația este peste tot și concentrarea devine o provocare, soluțiile naturale câștigă tot mai mult teren. Tinctura de Ginkgo Biloba este una dintre aceste soluții, recunoscută pentru efectele sale benefice asupra memoriei și concentrării. Acest […]

Salată de Fructe cu Căpșuni

Salată de Fructe cu Căpșuni din: capsuni, banane, kiwi, mango, frunze de menta, suc de lamaie. Salata de fructe este o combinație perfectă de dulce și proaspăt, ideală pentru zilele calde de vară sau ca desert răcoritor în orice moment al anului. Cu o selecție de fructe proaspete și o notă de mentă, această rețetă […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.