Tinctură de Ginkgo Biloba: Secretul Natural pentru o Memorie și Concentrare Îmbunătățite din: ginkgo biloba, alcool. Într-o lume în care informația este peste tot și concentrarea devine o provocare, soluțiile naturale câștigă tot mai mult teren. Tinctura de Ginkgo Biloba este una dintre aceste soluții, recunoscută pentru efectele sale benefice asupra memoriei și concentrării. Acest […]
Cotlet de pasăre pane
PrinteazaCotlet de pasăre pane din: pasare, sare, piper, faina, oua, pesmet, ulei, salata de andive,
Ingrediente:
- pasăre
- sare
- piper
- făină
- ouă
- pesmet
- ulei
- salată de andive
Mod de preparare:
Cotlet de pasăre pane: taie picioarele de pasăre in formă de cotlete. Se bat puţin aceste cotlete cu ciocanul de came.
sărează şi se piperează puţin, se dau prin făină, ou şi pesmet alb.
prăjesc în ulei bine încins, ţinînd tigaia pe foc moale, ca să se prăjească încet si să se pătrundă carnea, fără să se ardă pesmetul.
După ce s-au prăjit, se lasă să se răcească, apoi se curăţă osul la virf şi se îmbracă cu papiote de hartie albă.
pun cotletele pe marginea unui platou, iar la mijloc se aranjează salata de andive sau alte salate de sezon.
Pofta buna!
Salată de Fructe cu Căpșuni din: capsuni, banane, kiwi, mango, frunze de menta, suc de lamaie. Salata de fructe este o combinație perfectă de dulce și proaspăt, ideală pentru zilele calde de vară sau ca desert răcoritor în orice moment al anului. Cu o selecție de fructe proaspete și o notă de mentă, această rețetă […]