Cotlet de porc în aspic

Printeaza

Cotlet de porc în aspic din: cotelete de porc, sare, ulei, aspic, castraveciori, gogosari murati.

 

Ingrediente:Cotlet de porc în aspic

  • 6 cotlete de porc
  • sare
  • ulei
  • aspic
  • castraveciori
  • gogoşari muraţi

 

Mod de preparare:

După ce i se scoate şira spinării, cotletul se sărează şi se prăjeşte într-o tigaie cu ulei încins şi câteva linguri de apă.

Când este gata şi s-a răcit, se taie în felii care se aranjează pe un platou, pe foi de salată pe aspic tăiat în cubuleţe.

Se garniseşte fiecare cotlet cu o felie subţire de castravete murat, la mijlocul căreia se pune un cerculeţ de gogoşar şi peste ele se stropeşte cu aspic lichid şi se pune la rece. Se serveşte ca aperitiv.

Pofta buna!

 

 


 

Fleica de porc cu ardei gras

Fleica de porc cu ardei gras

Fleica de porc cu ardei gras din:fleica, morcovi, ardei gras, ceapa, piper boabe, usturoi, vin si sare. Ingrediente: 1 kg fleica 4-5 morcovi 1 ardei gras 3-4 cepe potrivite 1 lingura cu piper boabe 4-5 catei de usturoi 1 cana cu vin alb sare   Mod de preparare: Fasonează fleica, să fie ca un dreptunghi. […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Merita incercat cotletul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.