Fleica de porc cu ardei gras din:fleica, morcovi, ardei gras, ceapa, piper boabe, usturoi, vin si sare. Ingrediente: 1 kg fleica 4-5 morcovi 1 ardei gras 3-4 cepe potrivite 1 lingura cu piper boabe 4-5 catei de usturoi 1 cana cu vin alb sare Mod de preparare: Fasonează fleica, să fie ca un dreptunghi. […]
Cotlet de porc în aspic
PrinteazaCotlet de porc în aspic din: cotelete de porc, sare, ulei, aspic, castraveciori, gogosari murati.
- 6 cotlete de porc
- sare
- ulei
- aspic
- castraveciori
- gogoşari muraţi
Mod de preparare:
După ce i se scoate şira spinării, cotletul se sărează şi se prăjeşte într-o tigaie cu ulei încins şi câteva linguri de apă.
Când este gata şi s-a răcit, se taie în felii care se aranjează pe un platou, pe foi de salată pe aspic tăiat în cubuleţe.
Se garniseşte fiecare cotlet cu o felie subţire de castravete murat, la mijlocul căreia se pune un cerculeţ de gogoşar şi peste ele se stropeşte cu aspic lichid şi se pune la rece. Se serveşte ca aperitiv.
Pofta buna!
Pofta buna!
Merita incercat cotletul asta