Cotlet de porc condimentat la gratar din: cotlet, sare, condimente.
Ingrediente:
6 bucăţi de cotlet
sare
condimente, după preferinţa fiecăruia
Mod de preparare:
Cotletele bat de două-trei ori uşor, se sărează, se condimentează şi se pun la fript pe un grătar încins, care se şterge, cu o hârtie dată prin untură.
Se frige carnea pe o parte, pânăi ce capătă dungile rumene de la forma grătarului, apoi se; întoarce şi pe parte cealaltă.
Fripturile de porc la grătar trebuie bine pătrunse, în timp ce specialităţile de vacă pot fi lăsate şii în sânge, după gust.
Cotletele arată mai frumos şi se frig maii repede, dacă, înainte de a fi puse la grătar, li se scot oasele; însă unii preferă ca osul să rămână, datorită suculenţei.
Cotlete de porc la gratar cu sos de cirese din: ulei, ceapa, usturoi, cirese, mustar de dijon, pasta de tomate, sirop de artar, otet de vin alb, praf de chili, chimen, cotlete de porc, sare, piper. Ingrediente sos de cirese: 3 linguri ulei ½ ceapa, tocata 1 catel de usturoi 1 ½ cesti cirese […]
O reteta de cotlete cu legume la gratar din: cotlete de porc, cartofi, vanata, ciuperci, rosii cherry, ulei, cimbru, boia de ardei dulce, pudra de usturoi, lamaie, sare si piper. Ingrediente: 8 cotlete de porc 4 cartofi 1 vanata 300 g ciuperci 400 g rosii cherry 50 ml ulei 1 lingura cimbru uscat maruntit 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.