Cotlet de porc cu condimente si mustar
PrinteazaCotlet de porc cu condimente si mustar din: cotlet de porc, condimente pentru carne de porc sau sare, piper, muştar, zahăr.
- 1 cotlet de porc
- condimente pentru carne de porc sau sare
- piper
- 3 linguri muştar
- 3 linguri zahăr
Mod de preparare:
Speli cotletul de-porc şi îl tamponezi cu hârtie absorbantă, apoi îl condimentezi bine pe toate părţile.
Il pui într-o tavă, în cuptorul preîncălzit la 200°C, timp de două ore, să se rumenească, turnând şi puţină apă cu ulei.
După aceea scoţi şi crestezi pe diagonală, înainte şi înapoi, formând nişte romburi.
Deasupra muşchiului torni un sos format din muştar şi zahăr, apoi îl dai din nou la cuptor pentru 1 oră, până capătă o crustă crocantă şi bine rumenită, stropind din când în când cu sosul din tavă.
Este ideal dacă asezonezi friptura cu murături dulci.
Pofta buna!