Cotlet de porc cu condimente si mustar

Printeaza

Cotlet de porc cu condimente si mustar din: cotlet de porc, con­dimente pentru carne de porc sau sare, piper, muştar, zahăr.

Ingrediente: Cotlet de porc cu condimente si mustar

  • 1 cotlet de porc
  • con­dimente pentru carne de porc sau sare
  • piper
  • 3 linguri muştar
  • 3 linguri zahăr

Mod de preparare:

Speli cotletul de-porc şi îl tampo­nezi cu hârtie absorbantă, apoi îl condimentezi bine pe toate părţile.

Il pui într-o tavă, în cuptorul preîncălzit la 200°C, timp de două ore, să se rume­nească, turnând şi puţină apă cu ulei.

După aceea scoţi şi crestezi pe dia­gonală, înainte şi înapoi, formând nişte romburi.

Deasupra muşchiului torni un sos format din muştar şi zahăr, apoi îl dai din nou la cuptor pentru 1 oră, până ca­pătă o crustă crocantă şi bine rumenită, stro­pind din când în când cu sosul din tavă.

Este ideal dacă asezonezi friptura cu murături dulci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.