Cotlete de porc cu sos de smantana si vin din: cotlet de porc, ulei, smantana, vin. Ingrediente: 700 g cotlet de porc 100 ml ulei mere 200 ml smantana vin alb Mod de preparare: Aşezi 700 g cotlet de porc fără os, curăţat de pieliţă şi tăiat felii subţiri într-o cratiţă cu 100 ml ulei, […]
Cotlet de porc la cuptor cu sos
PrinteazaCotlet de porc la cuptor cu sos din: cotlet de porc, kaizer, cartofi, vin, usturoi, pasta de tomate, sare, piper.
- 1 kg cotlet de porc, fără os
- 6 felii kaizer
- 6 felii cartofi
- 200 ml vin roşu
- 3-4 căţei de usturoi
- 2-3 linguri pastă de tomate
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai cotletul din loc în loc, fără să desprinzi feliile, le împănezi cu feliile de kaizer, iar deasupra lor pui cartofii şi căţeii de usturoi.
Aşezi cotletul în tavă, condimentat cu sare şi piper după gust, torni vinul amestecat cu pasta de tomate şi acoperi tava cu o folie de aluminiu.
Dai tava la cuptor o oră, îndepărtezi folia şi mai ţii încă o oră, stropind cotletul cu sosul din tavă.
Cotlet de porc la cuptor cu sos
Pofta buna!
poate iti place si:
Cotlete de porc glazurate
Cotlete de porc glazurate din: cotlete de porc, bacon, praf de chili, boia de arde iute, sare, piper negru, chimen, scortisoara, zahar brun, faina, otet de mere si praf de mustar. Ingrediente: 3 cotlete de porc cu os 5-6 bucăţi de bacon 1/2 lingurita praf de chili 1/4 lingurita boia de ardei iute spaniol 1 […]
Pofta buna!
Foarte bun cotletul de porc la cuptor cu sos, simplu si bun