Cotlet de porc cu legume asortate

Printeaza

Cotlet de porc cu legume asortate din: cotlet de porc, broccoli, ceapa, dovlecei, ciuperci, vin alb, ulei, piper, sare, cimbru.

Ingrediente:

  • un kg cotlet de porc
  • 400 g broccoli
  • 4-5 cepe (mai mici)
  • 2 dovlecei
  • 200 g ciuperci
  • 200 ml vin alb dulce
  • 30 ml ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • cimbru verde şi uscat

 

Mod de preparare:

Se prăjesc cotletele câteva minute în ulei. După ce s-au rumenit, se pun în tavă.

Separat, se prepară sosul din vin, ulei, sare, cimbru şi piper. Se stropesc cotletele, apoi se bagă în cuptor la 180°C.

Intre timp, se pregătesc legumele. Se spală, se şterg si se feliază.

Se călesc câteva minute în tavă, cât să se înmoaie, şi apoi se adaugă în tava cu carnea, spre sfârşit.

Cotletul se serveşte cu legumele coapte.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.