Cotlet de porc cu legume din: cotlet de porc, vinete, ardei, broccoli, cartofi, morcovi, ulei, sare grunjoasa, piper, usturoi si patrunjel.
Mod de preparare:
Se feliază cotletul de porc, se condimentează cu sare, piper şi se ung feliile cu ulei. Se spală broccoli şi se opăreşte în apă cu sare.
Vinetele se spală şi se taie fâşii, se presară sare şi se lasă să se scurgă. Se călesc apoi în ulei.
Peste vinete, se adaugă usturoiul, ardeii feliaţi şi morcovul tăiat subţire. Se călesc şi se pun sare şi piper.
Se prăjesc cartofii. Se pun feliile de carne în tigaie şi se rumenesc.
Se servesc cu legumele şi cartofii prăjiţi, ornate cu pătrunjel verde.
Pofta buna!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.