Această rețetă de melci (escargots) cu sos de ciuperci și tarhon este un preparat sofisticat, dar ușor de realizat, perfect pentru cei care vor să încerce un fel de mâncare francez. Tarhonul adaugă o notă subtilă de prospețime, iar ciupercile oferă o aromă bogată […]
Cotlet de porc cu legume
PrinteazaCotlet de porc cu legume din: cotlet de porc, vinete, ardei, broccoli, cartofi, morcovi, ulei, sare grunjoasa, piper, usturoi si patrunjel.
Ingrediente:
- 800 g cotlet de porc
- 2 vinete
- 2 ardei verzi
- 2 ardei rosii
- 300 g broccoli
- 4 cartofi
- 2 morcovi
- ulei de floarea soarelui
- sare grunjoasa
- piper negru macinat
- 2-3 catei usturoi
- 3-4 frunze patrunjel
Mod de preparare:
Cotlet de porc cu legume: feliază cotletul de porc, se condimentează cu sare, piper şi se ung feliile cu ulei. spală broccoli şi se opăreşte în apă cu sare.
Vinetele se spală şi se taie fâşii, se presară sare şi se lasă să se scurgă. călesc apoi în ulei.
Peste vinete, se adaugă usturoiul, ardeii feliaţi şi morcovul tăiat subţire. călesc şi se pun sare şi piper.
prăjesc cartofii. Se pun feliile de carne în tigaie şi se rumenesc.
servesc cu legumele şi cartofii prăjiţi, ornate cu pătrunjel verde.
Cotlet de porc cu legume
Pofta buna!
Clătite de Secară cu Afine și Sirop de Arțar
Rețeta Nutritivă pentru Un Mic Dejun Dulce și Sănătos. O alternativă delicioasă și sănătoasă la clasicele clătite din făină albă. Făina de secară este bogată în fibre și adaugă o textură mai densă și un gust ușor rustic. Afinele proaspete sau congelate completează perfect clătitele prin […]
Șnițel de soia la air fryer: o variantă sănătoasă și delicioasă pentru cei care doresc o alternativă vegetariană la clasicele șnițele. Această rețetă îmbină ușurința de preparare cu gustul plin de savoare, fiind perfectă pentru un prânz rapid sau o cină ușoară. Ingrediente: Fâșii de soia (200 g) – bogate în proteine și versatil; Făină […]