Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă din: cotlet de porc, sare, piper, oua, pesmet, faina, ulei vegetal. Cotletul de porc pane este un preparat clasic și iubit în bucătăria internațională. Această rețetă a cucerit inimile gurmanzilor din întreaga lume datorită texturii fragede a cărnii de porc, acoperite cu un strat crocant și arome delicioase. […]
Cotlet de porc cu mango
PrinteazaCotlet de porc cu mango din: cotlet de porc, mango, rosii cherry, ceapa rosie, lime, ulei de masline, sare grunjoasa, piper, otet balsamic si patrunjel.
- 400 g cotlet de porc fără os
- 2-3 mango
- 400 g roşii cherry
- 1 bucata ceapă mare roşie
- 1 lime
- 2-3 linguri ulei de măsline
- sare grunjoasă
- piper
- oţet balsamic
- 1 legatura pătrunjel
Mod de preparare:
Ceapa roșie se spală și se taie solzișori. Se freacă cu sare grunjoasă şi puțin ulei. Se curăță mango, se spală și se taie cubulețe.
Se amestecă cu roșiile tăiate mărunt și cu ceapa frecată cu sare şi ulei. Se amestecă ușor, ca să nu se zdrobească.
Se pun între timp cotletele pe grătarul încins și se rumenesc uniform. Salata se pregătește cu sos de oțet și ulei de măsline.
La final, se stropește cu zeama de la o lămâie verde și se ornează cu frunzulițe de pătrunjel.
Cotlet de porc cu mango
Pofta buna!
poate iti place si:
Rețetă de Cotlet de Porc Fără Os – Cum să Gătești Cotletul Perfect
Rețetă de Cotlet de Porc Fără Os – Cum să Gătești Cotletul Perfect din: cotlete de porc fara os, ulei de masline, usturoi, boia, sare, piper negru, cimbru, rozmarin. Ingrediente: 4 cotlete de porc fără os 2 linguri ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță boia de ardei dulce 1 linguriță […]
Pofta buna!