Cotlet de porc cu seminte de fenicul din: cotlet de porc, usturoi, seminte de fenicul, cimbru, rozmarin, otet de vin rosu, miere, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 500 g cotlet de porc 2 catei de usturoi 1/2 lingurita seminte de fenicul 1 lingura frunze de cimbru proaspat 1 lingura frunze de rozmarin proaspete 1/3 lingura […]
Cotlet de porc marinat
PrinteazaCotlet de porc marinat din: cotlet de porc, vin, usturoi, mustar, cimbru, boia dulce, boia iute, ulei, sare.
- 1 cotlet de porc (700-800 g)
- 50 ml vin alb
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura cu mustar
- 1 lingurita cu cimbru
- 1 lingurita cu boia dulce
- 1/2 lingurita cu boia iute
- 2 linguri cu ulei
- sare
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă vinul cu uleiul şi muştarul.
Adaugă usturoiul zdrobit, cimbrul, un praf de sare şi boiaua.
Pune bucata de carne în marinată, acoper-o cu folie şi las-o la rece 3-4 ore.
Aşază carnea într-un vas termorezistent, cu tot cu marinată.
Stropeşte-o cu o lingură cu ulei şi acoperă cu folie de aluminiu.
Dă la cuptor 15 minute, îndepărtează folia şi mai lasă 30-35 de minute.
Serveşte cu legume asortate trase în unt sau cu salată.
Cotlet de porc marinat
Pofta buna!
poate iti place si:
Cotlet de porc cu sos de ghimbir
Cotlet de porc cu sos de ghimbir din: cotlet de porc, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei, dafin, apa fierbinte, sos de soia, miere, otet de orez, ghimbir, cuisoare, amidon. Ingrediente: 1 bucata cotlet de porc fara os 1 ceapa feliata 3 catei de usturoi, zdrobit ½ lingurita de sare ½ lingurita de piper 1 lingura […]
Pofta buna!