Cotlet de porc milanez
PrinteazaCotlet de porc milanez din: cotlet de porc fara os, ulei, faina, cascaval, oua, smantana, paste fainoase, unt si sare.
Ingrediente:
- 1 kg cotlet de porc fără os
- 150 ml ulei
- 100 g făină
- 300 g caşcaval
- 3 ouă
- 100 g smântână
- 500 g paste făinoase
- 100 g unt
- sare
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, apoi le scurgeţi în strecurătoare şi le treceţi prin jet de apă rece.
Le puneţi din nou în vas, cu felii de unt deasupra şi acoperiţi cu un capac.
Spălaţi carnea, o usucaţi cu un şervet curat şi o tăiaţi în felii groase de 1 cm. Băteţi feliile cu ciocanul pentru şniţele şi le săraţi.
Cerneţi făina pe o farfurie. Radeţi fin caşcavalul. Băteţi ouăle cu smântâna şi sare după gust şi încorporaţi caşcavalul.
Încingeţi uleiul într-o tigaie. Treceţi pe rând feliile de carne prin făină, apoi prin pasta cu ouă şi le prăjiţi pe ambele părţi. Serviţi cotletele fierbinţi, cu garnitura de paste.
Cotlet de porc milanez
Pofta buna!
Da, asa mai zic si eu, foarte bun cotletul de porc