Cotlet de porc milanez

Printeaza

Cotlet de porc milanez din: cotlet de porc fara os, ulei, faina, cascaval, oua, smantana, paste fainoase, unt si sare.

Ingrediente:

  • 1 kg cotlet de porc fără os
  • 150 ml ulei
  • 100 g făină
  • 300 g caşcaval
  • 3 ouă
  • 100 g smântână
  • 500 g paste făinoase
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, apoi le scurgeţi în strecurătoare şi le treceţi prin jet de apă rece.

Le puneţi din nou în vas, cu felii de unt deasupra şi acoperiţi cu un capac.

Spălaţi carnea, o usucaţi cu un şervet curat şi o tăiaţi în felii groase de 1 cm. Băteţi feliile cu ciocanul pentru şniţele şi le săraţi.

Cerneţi făina pe o farfurie. Radeţi fin caşcavalul. Băteţi ouăle cu smântâna şi sare după gust şi încorporaţi caşcavalul.

Încingeţi uleiul într-o tigaie. Treceţi pe rând feliile de carne prin făină, apoi prin pasta cu ouă şi le prăjiţi pe ambele părţi. Serviţi cotletele fierbinţi, cu garnitura de paste.

Cotlet de porc milanez

Cotlet de porc milanez

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    Da, asa mai zic si eu, foarte bun cotletul de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.