Cotlet de porc pane cu roquefort
PrinteazaO reteta delicioasa de Cotlet de porc pane cu roquefort din: cotlet de porc, faina, amidon, ulei, unt, mustar, branza roquefort, smantana, patrunjel verde, oregano, sare si piper.
- cotlet porc cu os feliat 1200 g
- faina 250 g
- amidon 50 g
- ulei 40 ml
- unt 40 g
- mustar 80 g
- brânza Roquefort 200 g
- smântâna 100 g
- patrunjel verde 20 g
- oregano
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Într-un bol se amesteca faina si amidonul. Cotletele de porc se marineaza cu sare, piper, oregano si mustar, dupa care se trec prin amestecul de faina si amidon si se coloreaza pe toate fetele la tigaie în unt si ulei.
Se introduc apoi la cuptor si se gatesc pentru înca 5 minute. Separat se realizeaza sosul astfel: brânza Roquefort taiata cuburi se topeste în smântâna lichida pe foc, se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel verde tocat marunt.
Cotletul se serveste cald împreuna cu sosul Roquefort si cu garnitura de piure de cartofi si legume natur.
Cotlet de porc pane cu roquefort
Pofta buna!