Cotlet de porc pane cu roquefort

Printeaza

O reteta delicioasa de Cotlet de porc pane cu roquefort din: cotlet de porc, faina, amidon, ulei, unt, mustar, branza roquefort, smantana, patrunjel verde, oregano, sare si piper.

Ingrediente:Cotlet de porc pane cu roquefort

  • cotlet porc cu os feliat 1200 g
  • faina 250 g
  • amidon 50 g
  • ulei 40 ml
  • unt 40 g
  • mustar 80 g
  • brânza Roquefort 200 g
  • smântâna 100 g
  • patrunjel verde 20 g
  • oregano
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Într-un bol se amesteca faina si amidonul. Cotletele de porc se marineaza cu sare, piper, oregano si mustar, dupa care se trec prin amestecul de faina si amidon si se coloreaza pe toate fetele la tigaie în unt si ulei.

Se introduc apoi la cuptor si se gatesc pentru înca 5 minute. Separat se realizeaza sosul astfel: brânza Roquefort taiata cuburi se topeste în smântâna lichida pe foc, se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel verde tocat marunt.

Cotletul se serveste cald împreuna cu sosul Roquefort si cu garnitura de piure de cartofi si legume natur.

Cotlet de porc pane cu roquefort

Cotlet de porc pane cu roquefort

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.