Cotlet de porc cu pere si otet
PrinteazaO reteta delicioasa de cotlet de porc cu pere si otet din: cotlet de porc, slanina, sorici, pere, otet, unt, ulei, chimen, coriandru, sare si piper.
- cotlet de porc cu os
- slanina si sorici 920 g
- pere din conserva 300 g
- otet 20 ml
- unt 15 g
- ulei 40 ml
- chimen, coriandru,
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Cotletul de porc cu os, slanina si sorici se condimenteaza cu sare si piper si se coloreaza într-o cratita cu ulei si unt încins, pe toate partile.
Dupa ce s-a colorat, cotletul se deglaseaza cu otet, apoi se adauga perele din conserva, coriandru, chimen, sare si piper.
Se acopera cu un capac si se gateste pe foc pentru aproximativ 45 minute. La servire cotletul se taie în transe si se serveste cu jiul obtinut si perele blendate sub forma de piure.
Cotlet de porc cu pere si otet
Pofta buna!