Cotlet de porc rumenit

Printeaza

Cotlet de porc rumenit din: cotlet de porc, ceapa, cartofi, unt, ulei, vin, sare, piper, boia.

Ingrediente:

  • 6 felii cotlet de porc
  • 50 g unt
  • 100 ml ulei de măsline
  • 100 ml vin
  • 200 ml apă
  • 1 lingură miere
  • sare
  • piper
  • boia
  • foi de dafin
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Cotlet de porc rumenit: Amesteci sare, piper, boia, fulgi de chili şi cimbru cu mierea şi uleiul de măsline.

Condimentezi cotletele pe ambele părţi şi le ţii la frigider 30 de minute.

Le aşezi într-o tavă, torni vinul şi apa, adaugi foi de dafin şi dai tava la cuptorul încins, la foc mediu, până când se rumeneşte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ciorba de Burtă – Rețetă delicioasă și ușor de pregătit

burta de vita, ceapa, morcovi, cartofi, ardei grasi, radacina de patrunjel, usturoi, apa, orez, sare, piper, smantana, oua, suc de lamaie, marar. Ciorba de burtă este un preparat tradițional în bucătăria românească, cunoscut pentru gustul său bogat și pentru proprietățile sale revigorante. Această rețetă […]

Pui copt cu legume

 pui, cartofi, morcovi, ceapa, ardei, usturoi, ulei de masline, unt, cimbru, busuioc, sare, piper. Această rețetă de pui copt cu legume este ușor de preparat și oferă o masă sănătoasă și delicioasă. Legumele coapte alături de pui sunt bogate în arome și nutrienți, iar uleiul de măsline și untul adaugă […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.