burta de vita, ceapa, morcovi, cartofi, ardei grasi, radacina de patrunjel, usturoi, apa, orez, sare, piper, smantana, oua, suc de lamaie, marar. Ciorba de burtă este un preparat tradițional în bucătăria românească, cunoscut pentru gustul său bogat și pentru proprietățile sale revigorante. Această rețetă […]
Cotlet de porc rumenit
PrinteazaCotlet de porc rumenit din: cotlet de porc, ceapa, cartofi, unt, ulei, vin, sare, piper, boia.
Ingrediente:
- 6 felii cotlet de porc
- 50 g unt
- 100 ml ulei de măsline
- 100 ml vin
- 200 ml apă
- 1 lingură miere
- sare
- piper
- boia
- foi de dafin
- cimbru
Mod de preparare:
Cotlet de porc rumenit: Amesteci sare, piper, boia, fulgi de chili şi cimbru cu mierea şi uleiul de măsline.
Condimentezi cotletele pe ambele părţi şi le ţii la frigider 30 de minute.
Le aşezi într-o tavă, torni vinul şi apa, adaugi foi de dafin şi dai tava la cuptorul încins, la foc mediu, până când se rumeneşte.
Pofta buna!
pui, cartofi, morcovi, ceapa, ardei, usturoi, ulei de masline, unt, cimbru, busuioc, sare, piper. Această rețetă de pui copt cu legume este ușor de preparat și oferă o masă sănătoasă și delicioasă. Legumele coapte alături de pui sunt bogate în arome și nutrienți, iar uleiul de măsline și untul adaugă […]