Cotlet de porc cu sos de vin si nucsoara

Printeaza

Cotlet de porc cu sos de vin si nucsoara din: cotlet, ceapa, rosii, vin nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg cotlet
  • 2 cepe mijlocii
  • 3-4 rosii
  • 1 pahar vin
  • putina nucsoara rasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cotlet de porc cu sos de vin si nucsoara: Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 minute, dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor la foc iute sa se friga.

Dupa cca 30 minute, se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul si nucsoara si se acopera vasul cu un capac.

Cind carnea este patrunsa bine, se scoate din vas si se pune pe un platou. Sosul se paseaza, se pune intr-o sosiera si se serveste impreuna cu carnea.

 

Pofta buna!

 

 

Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă

Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă din: cotlet de porc, sare, piper, oua, pesmet, faina, ulei vegetal. Cotletul de porc pane este un preparat clasic și iubit în bucătăria internațională. Această rețetă a cucerit inimile gurmanzilor din întreaga lume datorită texturii fragede a cărnii de porc, acoperite cu un strat crocant și arome delicioase. […]

Rețetă de Cotlet de Porc Fără Os – Cum să Gătești Cotletul Perfect

Rețetă de Cotlet de Porc Fără Os – Cum să Gătești Cotletul Perfect din: cotlete de porc fara os, ulei de masline, usturoi, boia, sare, piper negru, cimbru, rozmarin.   Ingrediente: 4 cotlete de porc fără os 2 linguri ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță boia de ardei dulce 1 linguriță […]

Cotlet de Porc Aromat – Rețeta Perfectă pentru Mese Festive

Cotlet de Porc Aromat – Rețeta Perfectă pentru Mese Festive din: cotlet de porc, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper negru, vin alb. Descoperă secretul preparării unui cotlet de porc suculent și aromat, perfect pentru mesele festive sau o cină specială în familie. Această rețetă îmbină tradiția culinară cu tehnici moderne de gătit, asigurând […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.