din: creveti decorticati, rosii, ceapa verde, lemon grass, unt, pasta de ghimbir, sare, piper. Supa de rosii este delicioasa, iar daca ii adaugati si creveti, cu siguranta, veti obtine un deliciu. timp de preparare: 25 minute, timp de gatire 10 minute, 3-5 portii Ingrediente: 7-8 creveti decorticati 5-6 rosii potrivite […]
Cotlet de porc umplut cu ciuperci
PrinteazaCotlet de porc umplut cu ciuperci din: cotlet de porc, ciuperci, ardei, mustar, usturoi, rozmarin, ulei, piper, condimente.
Ingrediente:
- 1 kg cotlet de porc
- 6 ciuperci
- 1 ardei capia
- 3 linguri cu muştar
- 3 căţei de usturoi
- rozmarin
- ulei
- piper boabe colorat
- condimente pentru carne de porc
Mod de preparare:
Spală şi curăţă ciupercile, taie picioruşele la nivelul pălăriei şi dă-le cu un pic de sare. Cu un cuţit gros, fă o gaură în mijlocul cotletului, răsucind de mai multe ori, ca să scoţi astfel puţină carne.
Indeasă ciupercile în gaura formată. Pisează căţeii de usturoi, freacă-i cu puţină sare, adaugă muştarul, două linguri cu ulei, o lingură cu condimente, piper şi rozmarin.
Unge cotletul cu acest amestec şi pune-l într-un vas pentru copt. Adaugă câteva boabe de piper şi o ceaşcă de apă. Dă totul la cuptor pentru o oră.
La fiecare 15 minute, întoarce cotletul pe partea cealaltă şi, dacă e nevoie, adaugă puţină apă. Cu un sfert de oră înainte de a stinge focul, decorează cotletul cu felii de capia.
Cotlet de porc umplut cu ciuperci
Pofta buna!
Cartofi dulci cu ulei de masline si rozmarin la cuptor
din: cartofi dulci, ulei de masline, rozmarin, sare, piper. Cartofii dulci cu rozmarin la cuptor sunt o alegere excelentă pentru o gustare sau o garnitură sănătoasă și delicioasă. Această rețetă simplă pune în evidență dulceața naturală a cartofilor dulci și combină aroma bogată a rozmarinului. […]