Cotlet umplut cu carnaţi
PrinteazaCotlet umplut cu cârnaţi: cotlet de miel, cârnaţi subţiri (cabanos), ulei, ceapă, căţei usturoi,legătură morcovi sau 1 morcov mai mare, sare, mărar verde.
Ingrediente:
- 1 kg cotlet de miel
- 1 kg cârnaţi subţiri (cabanos)
- ulei
- 1 ceapă
- 2 căţei usturoi
- 1 legătură morcovi sau 1 morcov mai mare
- sare
- mărar verde
Mod de preparare:
Dezosezi carnea şi străpungi mijlocul ei cu un cuţit lung şi ascuţit. Desfaci puţin tăietura şi introduci cârnatul. Sărezi şi piperezi carnea şi o prăjeşti în ulei încins.
Adaugi ceapa şi usturoiul tocate mărunt şi morcovii tăiaţi rondele. Laşi totul să fiarbă în ulei peste care pui puţină apă.
Prăjeşti apoi la flacără mare sau la cuptor şi serveşti carnea la masă, tăiată felii, cu sosul trecut prin sită pe deasupra şi mărar tocat.
Pofta buna!