Cotlet umplut cu carnaţi

Printeaza

Cotlet umplut cu cârnaţi: cotlet de miel, cârnaţi subţiri (cabanos), ulei, ceapă, căţei usturoi,legătură morcovi  sau 1 morcov mai mare, sare, mărar verde.

Ingrediente:Cotlet umplut cu carnaţi

  • 1 kg cotlet de miel
  • 1 kg cârnaţi subţiri (cabanos)
  • ulei
  • 1 ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • 1 legătură morcovi  sau 1 morcov mai mare
  • sare
  • mărar verde

 

Mod de preparare:

Dezosezi carnea şi străpungi mijlocul ei cu un cuţit lung şi ascuţit. Desfaci puţin tăietura şi introduci cârnatul. Sărezi şi piperezi carnea şi o prăjeşti în ulei încins.

Adaugi ceapa şi usturoiul tocate mărunt şi morcovii tăiaţi rondele. Laşi totul să fiarbă în ulei peste care pui puţină apă.

Prăjeşti apoi la flacără mare sau la cuptor şi serveşti carnea la masă, tăiată felii, cu sosul trecut prin sită pe deasupra şi mărar tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.