Cotlet umplut cu masline

Printeaza

Cotlet umplut cu masline din: cotlet de porc, ceapa, ardei, rosii, hambon, ceapa, usturoi, carne tocata de porc, ou, paine, boia, sare, piper, masline si smantana.

Ingrediente:Cotlet_umplut_cu_masline

  • 1 1/2 cotlet de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 2 rosii

pentru umplutura:

  • 50 g jambon sau sunca
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 250 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 50 g paine
  • boia
  • sare
  • piper
  • 10 masline fara samburi

pentru sos:

  • 1/8 l smantana

 

Mod de preparare:

Faci o deschi­zătură în cotlet pentru umplu­tură. Tai jambonul (şunca), ceapa, usturoiul, mărunt şi le amesteci cu carnea tocată, oul, pâinea, adaugi şi măs­linele şi condimentezi după gust. Umpli cotletul cu aceas­tă umplutură şi coşi bine cu aţă. într-o tavă pui cotletul la prăjit, pe toate părţile.

Când e gata prăjit, pui ceapa, arde­iul şi roşiile tăiate foarte fin. Acoperi cu folie de aluminiu şi laşi la foc minim 60-70 de minute dar, la jumătatea timpului, trebuie să întorci cotletul. Scoţi cotletul şi îl menţii cald, pe o sursă de căl­dură. In sosul rămas în tavă de la cotlet, pui smântână şi faci un sos.

Inainte de a servi cotletul, scoţi aţa, tai cotle­tul felii şi le pui într-o tavă. Pui sosul într-o sosieră. Poţi însoţi cotletul de o garnitură cu orez. Dacă vrei, poţi uda din când în când cotletul cu vin, pentru a se frăgezi.

Cotlet umplut cu masline

Cotlet_umplut_cu_masline

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete carne tocata porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.