Cotlete de berbec la gratar

Printeaza

Cotlete de berbec la gratar

Ingrediente:

  • 10 cotlete berbec
  • 1 linguriţă ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare:

Cotlete de berbec la gratar: Alegem cotlete mai grase, le batem, dăm sare, piper, presărăm puţin cimbru şi turnăm peste ele o linguriţă de ulei. Le lăsăm să stea o oră.

Puţin înaintea mesei, punem cotletele pe grătar. Le întoarcem pe amandouă părţile şi după 3-6 minute, le servim calde cu salată, de sezon.

 

Pofta buna!

 

 

 

Șofranul: Istoria, Beneficiile, Contraindicatii și Rețete – Ghidul Complet

Șofranul, cunoscut pentru aroma sa distinctă și culoarea vibrantă, are o istorie bogată și fascinantă, întinzându-se pe mii de ani și traversând diverse culturi și civilizații. Istoria Șofranului: De la Origini la Utilizările Moderne: Șofranul, derivat din floarea Crocus sativus, este unul dintre cele mai vechi […]

Profiterol Deluxe – Un Desert Delicios

din: apa, unt, sare, faina, oua, smantana, ciocolata neagra, extract de vanilie, zahar pudra. Reteta Profiterol: Ingrediente: 1 cană (240 ml) apă 1/2 cană (113 grame) unt 1/4 linguriță sare 1 cană (120 grame) făină 4 ouă mari 1 cană (240 ml) smântână lichidă 200 grame ciocolată neagră, topită […]

Conopidă Prăjită Crocantă cu Arome de Usturoi

din: conopida, ulei de masline, usturoi, pudra de usturoi, sare, piper, oregano sau patrunjel. Conopida prăjită crocantă este o gustare sau garnitură delicioasă și sănătoasă. Este o alternativă sănătoasă la cartofii prăjiți și poate fi servită ca aperitiv sau alături de alte feluri principale. Ingrediente: 1 conopidă medie, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.