Fudulii de berbecut cu slanina la gratar din: fudulii de berbec, slanina afumata, usturoi, cimbru, boia, vin. Ingrediente: 1 kg fudulii de berbec 300 g slănină afumată 50 g usturoi – o căpățână 10 g cimbru 10 g boia 100 ml vin Mod de preparare: Se spală fuduliile, se crestează și se împănează […]
Cotlete de berbecut cu cartofi si salata
PrinteazaCotlete de berbecut cu cartofi si salata din: cotlete de berbecut, cartofi, spanac, ceapa verde, unt, ulei de masline, lamaie, sare si piper.
Ingrediente:
- 4 cotlete de berbecut cu os
- 4 cartofi mari
- 400 g spanac roaspat
- 1 legatura ceapa verde
- 40 g unt
- 4-5 linguri ulei de masline
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi cotletele de pieliţe, tendoane sau eventuale aşchii de os rămase de la tranşare. Spălaţi-le, scurgeţi-le şi ştergeţi- le.
Presăraţi-le cu sare şi piper şi prăjiţi-le câte 2-3 minute pe fiecare parte într-o tigaie, în ulei.
Spălaţi cartofii şi, fără a-i curăţa de coajă, tăiaţi-i în rondele şi coaceţi-i în cuptor 30 de minute.
Puneţi pe cartofii copţi unt şi presăraţi-i cu sare şi piper proaspăt măcinat. Serviţi cotletele calde, cu salată de spanac şi cartofi copţi.
Stropiţi salata cu ulei şi zeamă de lămâie.
Cotlete de berbecut cu cartofi si salata
Pofta buna!
Crochete de berbecut din: carne de berbec, crab, alune, vin, ceapa, faina, sare, oua, pesmet, ulei. Ingrediente: 500 g carne de berbec 1 cutie conservă de crab (crevete) 150 g alune 150 g zarzavat 1 ceapă 3/4 pahar vin 1 /2 lingură făină sare 3 ouă pesmet de casă 30 g ulei 1/2 l supă […]