Crap fript cu sos din: crap, tabasco, sare, piper, ardei, patrunjel, rosii, ceapa, usturoi, otet, ulei. Ingrediente: 4 bucăţi de crap (150-200 g fiecare) 1 linguriţă sos tabasco sare piper proaspăt măcinat Pentru sos: 4-5 ardei capia roşii, mari 4 roşii mari 2 linguri pătrunjel tocat 2-3 fire ceapă verde, tocată mărunt 4-5 căţei de usturoi, […]
Cotlete de crap cu sos
PrinteazaCotlete de crap cu sos din: cotlete de crap, sunca, ceapa, sare, usturoi, ulei, zeama de lamaie.
- 4 cotlete crap
- 6 felii sunca
- 2 cepe taiate julien
- sare
- piper
- 5-6 catei de usturoi
- 100 ml ulei
- zeama de la 2 lamai
Mod de preparare:
Zdrobeşti usturoiul în mojar şi îl freci bine cu uleiul. Când a devenit o pastă, torni în amestec zeama de lămâie.
Potriveşti de sare şi piper, amestecând continuu.
Speli cotletele, le usuci în şerveţele absorbante şi le dai, după gust, cu sare şi piper.
Ungi un vas cu ulei, aşezi ceapa, cotletele de crap, feliile de şuncă şi torni sosul.
Dai la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
Serveşti, după gust, cu verdeaţă tăiată fin, stropite din belşug cu zeamă de lămâie.
Cotlete de crap cu sos
Pofta buna!
poate iti place si:
Crap fript cu sos
Crap in sos iute
Crap in sos iute din: crap, ardei iuti, ceapa verde, usturoi, patrunjel, lamai, ghimbir, vin. Ingrediente: 2 bucăţi crap 3 ardei iuţi 1 legătură ceapă verde 5 căţei de usturoi pătrunjel 2 lămâi 1 cm rădăcină ghimbir 3-4 linguri vin alb sare ulei Mod de preparare: Se dă peştele cu un praf de sare, […]
Crap cu sos caju
Crap cu sos caju din: crap, rosii, usturoi, ardei, praz, vin, coriandru, lamaie, boia, ulei, sare. Ingrediente: 1 crap 1 ceaşcă de roşii decojite 3 căţei de usturoi 100 g caju 1 ardei gras 1 fir de praz 100 ml vin alb coriandru zeamă de lămâie boia iute ulei sare Mod de preparare: Curăţă […]
Pofta buna!